image00007.jpeg
Collagen

Uticaji spoljne sredine i prirodnih procesa vezanih za starenje značajno umanjuju sposobnost tijela da proizvodi kolagen, tako da sa godinama naša koža postaje sklona borama.

Tokom tretmana povećava se hidratacija, što pomaže obnavljanju zaliha vode u koži.

 

Zahvaljujući ovim pozitivnim procesima ćelijska aktivnost, prirodna regeneracija i podmlađivanje kože se ubrzavaju. Koža se zateže, pospješuje se korišćenje kiseonika i detoksikacija kože.

 

Sposobnost i kapacitet kože da upija tečnost se povećava. Kao rezultat koža je vidljivo obnovljena i podmlađena.

Kolagenska terapija je odlično rješenje za podmlađivanje kože. Nezavisna istraživanja pokazuju da određene ćelije kože mogu biti podstaknute da proizvode kolagen, elastin i određene enzime izlaganjem djela kože zracima dužine 620 nm vidljive svjetlosti.

Rezultati su vidljivi nakon 6 do 8 nedelja.

Vezivno tkivo povezuje cijelo naše tijelo. Koža je protein hrskavice, najvažnija komponenta povezujućeg i potpornog tkiva. Kolagen čini 70% vezivnog tkiva kože.

Dve 30 W LED lampe

Dužina zraka – 620 nm (nanometara). Mogućnost ručnog podešavanja tokom treninga

unnamed.png
Multivision

KONTROLIŠITE VAŠ TRENING


Pomoću njega možete mjeriti: pređenu udaljenost, vrijeme, brzinu, potrošene kalorije.

IMITACIJA STVARNOG OKRUŽENJA


Na osnovu odabranog programa sprava automatski mijenja stepen težine.

INTERAKTIVNI DOŽIVLJAJ VEŽBANJA


Ekran osetljiv na dodir omogućava lako povezivanje sa Android i iPhone uređajima. Uživajte u omiljenoj muzici, video sadržajima, nekom drugom internet sadržaju ili odaberite jedan od ponuđenih programa i vozite ulicama Los Anđelesa, Čikaga, Buenos Airesa, Kostarike, Sjeverne Italije.

vacuum.jpg
Vacum

5 predefinisanih programa: od 0 do 30 millibara vazdušnog pritiska
Mogućnost ručnog podešavanja vakuuma.


Vakuum pumpa, 1500 W.

Vidljivo podmlađivanje kože, značajno oslobađanje masnih naslaga i ubrzan metabolizam u butinama i zadnjici tokom vježbanja. Efekat vakuuma se ogleda na koži i masnom tkivu.

Dok klijent radi kardio trening usmjeren na sagorijevanje masnih naslaga, masno tkivo se aktivira ciljanim vakuumom od struka na dolje.

 

Nizak pritisak prvo apsorbuje krv u problematične zone masnog tkiva, gdje se obogaćuje masnim kiselinama koje daju energiju.

 

Promijena u pritisku ubrzava razmijenu masti do mišića.

Vakuum trening je zasnovan na stalnoj promijeni visokog i niskog pritiska, dok je učinak dvostruko bolji kod celulita:
Intenzivno se masno tkivo snabdijeva krvlju u problematičnim delovima
Ubrzava se isporuka masnih kiselina u aktivne mišiće


Vakuum trening ne samo da omogućava sagorijevanje masti na ciljani način već takođe opušta i obnavlja tkivo.


Rezultati su impresivni: koristeći ga, naše tijelo sagorijeva masti već od trećeg minuta a 98% klijenata dostiže maksimalnu fazu sagorijevanja masti u 30. minutu treninga.

olor.jpg
Color therapy

Zasnovana na LED tehnologiji.


Bežično upravljanje omogućava vam odabir boje.
Predefinisani programi za automatski odabir boja.

Indikacije za terapiju bojama su sva stanja vezana za autonomni nervni sistem i gdje je cilj stimulacija imunog sistema – kod pada energije, stomačnih i crevnih tegoba, mišićno – skeletni poremećaji, dermatitis.

Kontraindikacije se odnose na srčana oboljenja, latentne psihološke poremećaje, maligne tumore.

Treba imati u vidu da se terapija bojama i svetlosti ne može posmatrati kao samostalna intervencija već kao odlična dopuna ljekovima, kao pomoć u očuvanju zdravlja i prevenciji bolesti.

infrared.jpg
Infrared

Infracrvena svetlost je izuzetno blaga jer prodire u gornje slojeve kože bez absorpcije. Efekat zagrijevanja se stvara u dubljim slojevima, što stimuliše krvotok i pritom poboljšava snabdijevanje organa kiseonikom. Krvni sudovi se šire, krvni pritisak se smanjuje – srce i cio krvotok su aktivirani. Svjetlosna i toplotna terapija se odvijaju na temperaturi od 40-50 stepeni celzijusa bez štetnog uticaja na vaskularni sistem.

 

Specifičnost infracrvene svetlosti je da aktivira ćelije dok zagrijeva tijelo, ali ne i vazduh oko vas. Naučna istraživanja ističu brojne pozitivne efekte ovog tretmana: unapređen ćelijski metabolizam, ubrzanje razlaganja i eliminacije otpadnih materija, smanjenje celulita i razlaganje masnih naslaga, aktivacija imunog sistema i mehanizma samozagrijevanja.

 

Povećana prokrvljenost tkiva povećava sagorijevanje kalorija, što znači da tijelo sagorijeva od 300 do 600 kcal energije – što je jednako energiji prosečnog ručka. Da bi se sagorijela ista količina kalorija neophodno je pretrčati 5 kilometara. Infracrvena svjetlost doprinosi gipkosti tijela i čvršćoj i zategnutijoj koži!

Raspon temperature:

25-50 stepeni celzijusa
Dva infracrvena grejača:

svaki od 350 W


Zaštita od opekotina, jer svjetlost utiče na tijelo da se samo zagrijeva


Raspon infracrvenih zraka:

1.4-14 mikrometara, slično rasponu sunčevih zraka

Aromatherapy Oil
Aromatherapy

THERMAL funkcija sa automatskim doziranjem esencijalnih ulja.


Mogućnost da se uključi ili isključi automatski tokom treninga

Esencijalna ulja, prilikom inhalacije, imaju najbrži efekat na limbički sistem mozga. Inhalacija esencijalnih ulja može ublažiti umor, poboljšati opšte stanje i omogućiti lagan san.

joni.jpg
Ozone therapy

Emisija negativnih jona:  9 000 000 jona/cm3

Joni u vazduhu (nastali od atoma ili atomskih grupa) utiču na tijelo.

 

Pozitivni joni (dim, otrovni gasovi, elektrosmog koji emituju eletrični uređaji) su štetni, za razliku od negativnih (koji potiču od drveća i bilja, kiše). Cilj je da se neutrališu pozitivni joni pročišćavanjem vazduha.